2

Mihaela Rădulescu, guru sentimental

 

 

Mihaela Rădulescu este un guru al sentimentelor. Nu contează despre ce fel de sentimente vorbește: important e că din orice subiect poate dezvolta multe vorbe, chiar dacă în fond nu spune nimic. Dar care e problema, atâta timp cât femeile nefericite de 35 de ani îi sorb cuvintele?

Așa cum există Triunghiul lui Pascal sau Piramida nevoilor, așa o să existe și scara Mihaela Rădulescu. Această structură complexă va cuprinde o serie de sfaturi esențiale, pe care orice  femeie trebuie să le urmeze cu sfințenie. Într-o emisiune, Mihaela Rădulescu spunea: „nu vreau să mă laud, dar cartea mea („Despre lucruri simple”) s-a vândut mai bine decât Mă numesc Roșu, carte care a luat Nobelul”. Apropiați ai vedetei spuneau că următoarea provocare la care va răspunde va fi ca „scara Mihaela Rădulescu” să depășească prin influență Cartea tibetană a vieții și a morții. Un prim exemplar din scara Mihaela Rădulescu a fost deja trimis marilor îndrumători spirituali hinduși, aflați în așteptarea unui semn divin, care să marcheze începutul unei noi ere spirituale.

Mihaela Rădulescu nu doar că poate fi tratată ca un ghid sentimental și spiritual, dar, în același timp, prin articolele ei lunare din revista ELLE, dă un exemplu de modestie. O să citez doar un paragraf semnificativ în acest sens “Bunăoară, la o întâlnire la care am participat recent și pentru care am schimbat două avioane, căci mi s-a părut importantă (era vorba despre o campanie pentru educație în mediile sărace) […]”. Acest paragraf schimbă ceva în tine, te învață ce înseamnă să fii bun și darnic, fără să aștepți recunoaștere și laude în schimb.

Din surse sigure și reale am aflat câteva din punctele pe care Mihaela Rădulescu le va atinge în noua ei lucrare:

  • modalități prin care să nu determini mai mult de trei bărbați să divorțeze de tine
  • cum să faci oamenii să creadă că te-ai mutat într-un oraș luxos, pentru liniștea copilului tău, nu pentru că ai luat o mulțime de bani de la ministere din campanii fictive

Totodată, așa cum ne-a obișnuit, Mihaela-dragostea-noastră va aborda subiecte precum timpul, suferința, ploaia, fidelitatea, dar și multe altele, care cu siguranță vă vor schimba percepția asupra vieții.

 

Leave a reply